Vraag onze vrijwilligers brochure aan via info@nethedal.be 

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk en wil je activiteiten doen met een dankbare doelgroep dan ben je in Nethedal aan het juiste adres. Voor onze beide locaties zijn we steeds op zoek naar mensen met een intteresant profiel die samen et onze gasten aan de slag willen gaan. Momenteel zijn er in onze organisatie verschillende vrijwilligers aan de slag. Zo zijn er 2 dames die een dansgroep begeleiden. Er is een dame die onze naaigroep ondersteunt.  Mensen die geen vaste activiteit willen doen maar wel graag een helpende hand bieden tijdens uitstappen zijn ook steeds welkom. 

Met de bewoners van het nachtverblijf bekijken we samen of zij een vraag stellen naar een individuele vrijwilliger, dit is iemand die persoonlijk komt voor 1 bewoner en met hem/haar een activiteit gaat doen. Dit kan iets drinken zijn, samen naar de winkel gaan of een gezellige babbel in ons huis. 

Vrijwilligers die liever een praktische bijdrage leveren zijn ook steeds nodig. Helpende handen op eetdag, fietsenmakers, tuinonderhoud, er zijn veel profielen mogelijk. 

Wil jij zelf graag je steentje bijdragen neem dan contact op met info@nethedal.be of bel 015 75 27 23. Dan gaan we samen op zoek naar wat je voor onze gasten of onze organisatie kan beteken. 

Logo Vergund door het VAPH
Logo VAPH
Logo Rotary Heist-op-den-Berg
Logo Facebook