Toekomst

Verleden 

Om de mensen, die niet op de arbeidsmarkt terecht kunnen, een zinvolle dagbesteding te bieden werd op initiatief van leerkrachten en directie van het Instituut Mevrouw Goyvaerts, en vooral dankzij de steun van Rotary Heist-op-den-Berg in 1985 dagcentrum Nethedal opgericht. In de beginjaren huisden we in het oud gemeentehuis van Schriek. Door de toenemende vraag bouwden we een volledig aangepast dagcentrum te Booischot hetgeen we in gebruik namen sinds december 2000.

 

Heden 

Op dit moment genieten meer dan 30 gasten van onze dagondersteuning en is Nethedal een vaste waarde in Booischot en omstreken. Onze activiteiten evolueren mee met de huidige tijdsgeest en zijn toegespitst op de noden en vragen van onze gasten. 
Vele gasten, jong en oud, samen met hun ouders, broers en zussen koesteren de droom om samen met hun vrienden binnen de gemoedelijke en vertrouwde sfeer van Nethedal te wonen.

Sinds juni 2023 is deze droom waarheid geworden voor 12 bewoners. Iedereen heeft hier een eigen kamer met een hoog laag bed, lavabo, kleerkast en nachtkast. Douches en toiletten zijn gemeenschappelijk. Op het gelijkvloers hebben we een zorgbadkamer met hoog laag bubbelbad. Het leven speelt zich in dit huis af in de leefruimtes deze zijn opgetrokken rond de centraal geplaatste keuken. Het eten halen we elke dag op bij het IMG. Tijdens schoolvakanties werken we samen met sodexo in het wzc berkenhof.

Ben je op zoek naar woongelegenheid en wil je ons graag een bezoekje brengen neem dan contact op met Nethedal. 

Adres nachtverblijf: werftsesteenweg 16, 2221 Heist Op Den Berg.  015 75 27 23 

 

Logo Vergund door het VAPH
Logo VAPH
Logo Rotary Heist-op-den-Berg
Logo Facebook